H ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

-με παραδειγμα


Γιατι η Τουρκια παει μπροστα, ενω η Ελλαδα κραταει γερα την κατηφορο.

Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα, για να σταθούν σε συγκεκριμενο μερος, με συγκεκριμενη σειρα οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία.



Ο προδοτης Ελληνας ταγος, έτρεξε πρώτος να φωτογραφηθει, και χωρις σκεψη, πατησε την σημαια για μια φωτογραφια της φατσας του διπλα σε αλλους Πρωθυπουργους. Αντε φωτογραφηθηκες ηλιθιε, την σημαια γιατι την πατας; Σαμπως και ειναι ενα παιδακι 3 ετων που πρεπει να μαθει πως "δεν παταμε την σημαια..." Αυτος τωρα ειχε κατα νου πως να παει μπροστα η χωρα και το Εθνος του, η πως να βγει η φατσα του στην φωτογραφια διπλα σε αλλα σημαντικα προσωπα; Ιδιοτελης ανθρωποι, που τρωνε, και πινουν, και κοιμονται, και αφοδευουν, και θα πεθανουν οπως ολοι.


Πηρε ομως τις ψηφους των πατριωτων και χρησθει Πρωθυπουργος για να παρει την χωρα μπροστα οικονομικα και πολιτικα, για να καλυτερευσει την ζωη καθε Ελληνα, για να κανει την Ελλαδα μια μεγαλη και σημαντικη χωρα, και βεβαιως για να απελευθερωσει τα σκλαβωμενα εδαφη, και τους υποδουλους πληθυσμους της πατριδος. Και ο τουρκος, εγινε πρωθυπουργος αυτος και οχι αλλος γιατι τον εμπιστευθηκε ο λαος του να παρει την χωρα του μπροστα οικονομικα και πολιτικα, για να καλυτερευσει την ζωη καθε Τουρκου, για να κανει την Τουρκια μια μεγαλη και σημαντικη χωρα και ασφαλως για να σκλαβωσει και αλλα Ελληνικα εδαφη.


Ο Τουρκος ομως, δεν θεωρησε σωστο να πατησει την σημαια του, σεβάστηκε την ημισέληνο, και την επιασε στα χερια. AYTΗ EINAI H ΔΙΑΦΟΡΑ.

Με αυτες τις δυο φωτογραφιες τεκμηριο, ο προδοτης ταγος επρεπε να χλευαστει (για να μην πω τουφεκιστει) σε κεντρικη πλατεια, ετσι για παραδειγματισμο. Πεθαναν τοσοι προγονοι γιαυτην την σημαια, και ο συγχρονος ταγος την πατα για να φωτογραφηθει;

Δεν ειναι απλο "λαθος", "απερισκεψια"... γιατι μεσα απο αυτην την πραξη γινεται εμφανης η ιδεολογια, το πνευματικο επιπεδο, οι ενδομυχες σκεψεις (state of mind), ο πραγματικος εαυτος, τα πραγματικα πιστευω.

Κανενας αγνος πατριωτης δεν θα πατουσε την σημαια, οχι γιατι τον βλεπουν αλλοι - οπως στην φωτογραφια που ειναι απο διεθνες συνεδριο, αλλα επειδη το αισθανεται να ειναι λαθος, επειδη δεν συμβαδιζει με τα πιστευω και την ιδεολογια του.

Επειδη εσω-τραυματιζει το χρεος που νιωθει να κουβαλα στους ωμους του, απεναντι σε αυτους που εδωσαν την ζωη τους για την γαλανολευκη.

Εαν ο ηγετης, αυτος που μαζεψε τους ψηφους των εγκλωβισμενων πατριωτων ψηφοφορων της Νεας Δημοκρατιας, παταει την σημαια, με ποιο δικαιωμα καθε ψηφοφορος της Νεας Δημοκρατιας διαμαρτυρεται (;) οταν τα καθαρματα κομμουνιστες, οι απλυτοι σφυριζαιοι, οι τουρκολαγνοι, οι μισελληνες, οι γραικυλοι και οι Τουρκοι καινε την γαλανολευκη;

Ποια η διαφορα; Η μονη διαφορα εγκειται στο οτι εαν προκειται για καποιο ανθελληνα ισως να μπορουμε να δωσουμε ως ελαφρυντικο το γεγονος πως ειναι οντως χαζος, με "ειδικες ανι-ικανοτητες", και βαση αυτου του ελαφρυντικου, αντι ντουφεκισμο σε πλατεια, ο ντουφεκισμος να διεξαχθει σε χωματερη. Ακραιος ειμαι εγω; η αυτοι που καινε την σημαια;

Ο καθε λαος λεν αξιζει τους ηγετες που τον κυβερνουν. Ας συλλογιστει ο καθε πατριωτης, (απο τους κομμουνιστες και την λαιτ αριστερα μην περιμενετε, δεν πιστευω ο Τζεφρυ να μην πατησε Ελληνικη μεχρι τωρα... ) ο καθε πατριωτης/εθνικιστης που του κλεβει την ψηφο του η καθε Νεα Δημοκρατια, και τον κρατα ομηρο, τετοιους θελει να τον κυβερνουν;

Ο καθε πατριωτης που ισως να μην το πολυεψαξε και παροτι αγνος στα συναισθηματα προς την Πατριδα και το Εθνος εγκλωβιστηκε για λογους οπως τον φοβο, τον εξαναγκασμο, το συμφερον, το βισμα, την οικογενειο-κουμπαρια κτλ, στο προδοτικο Πασοκ, ας αναλογισθει. Τετοιους θελει να τον αντιπροσωπευουν;

Αυτοι οι προδοτες ταγοι της Νεας Δημοκρατιας, εχουν εγκλωβισει τους αγνους πατριωτες σε ενα κομμα που δεν εχει διαφορα απο την "λαιτ" αριστερα. Και συνεχιζουν ακαθεκτοι, οσο βλεπουν τα ποσοστα τους στις εκλογες να ειναι υψηλα. Εκει βασιζονται και κανουν οσα κανουν.

Η ΝΔ οπως και ο ΔΗΣΥ στην Κυπρο, πισω απο κλειστες πορτες, στις συνεδριασεις, μετρουν τις ψηφους, για επιβραβευση της προδοσιας τους. Ερωτουν εαυτους: "Ποσους ψηφους πηραμε;" "...αρα ενταξει, παμε καλα, συνεχιστε με τον ιδιο τροπο.. δουλευει". "Ειχαμε απωλειες σε ψηφους επειδη βαλαμε στεφανι στον ταφο του αιμοσταγη σφαγεα των Ελληνων Ατατουρκ;" -"Οχι;, τοτε ενταξει συνεχιστε, βαλτε και αλλο στεφανι, αρεσε στους τουρκους αυτο, δεν ειχαμε πολιτικο κοστος, στην Ελλαδα, τοτε συνεχιστε". Οσο τους ψηφιζεται τα ιδια θα κανουν, επειδη οτι θελουν απο εσας το χουν (την ψηφο σας) αυτο που ισως κερδισουν ειναι καμια χρηματικη συμφωνια με τους τουρκους, εαν δεν προκειται να χασουν την ψηφο σας για τι να μην το κανουν; Το συμφερον τους βλεπουν δυστυχως οχι το συμφερον του Εθνους, της πατριδος και αυτο ειναι εμφανες απο την φωτογραφια πανω.

Δεν διστασε να πατησει την σημαια για μια φωτογραφια, λετε εαν του ελεγε ο τουρκος παρε 10 εκατομμυρια και τσιμουδια για το Αιγαιο/ την Κυπρο/ την Θρακη θα ελεγε οχι; Μια φωτογραφια 1000 λεξεις δεν ειναι;

Ο κοσμος της δεξιας ψηφιζει Νεα Δημοκρατια/ΔΗΣΥ για το ονομα που κουβαλα, και τα ονοματα των πολιτικων. Για την ιστορια της παραταξης. Αλλα αυτα τωρα πρεπει να σταματησουν, γιατι στις μερες μασ Νεα Δημοκρατια/ΔΗΣΥ δεν ειναι πλεον πατριωτικα κομματα. Θα επρεπε ο λαος να ψηφιζει τις πραξεις τους. Πριν τους ψηφισει να παρατηρησει και να κατανοησει τι κρυβεται πισω απο την πλεκτανη που τους πλαθουν οι επικoινωνιολογοι του καθε κομματος, πισω απο τις καμερες, στα εσωψυχα του καθε υποψηφιου, και τις καθε παραταξης.

  1. Ειναι για δεν ειναι γραικυλος;
  2. Ειναι για δεν ειναι Ανθελληνας;
  3. Νιωθει, για δεν νιωθει το κομμα αντι την πατριδα πανω απο ολα;
  4. Θα την πατουσε ποτε, η ΔΕΝ θα την πατουσε ποτε και σε καμμια περιπτωση την σημαια;
  5. Ειναι εκει για να βολεψει αλλους και να βολευτει; η θελει αγνα και ειλικρινα την χωρα του να παει μπροστα ;
  6. Υπαρχει περιπτωση να τα πουλησει ολα και να φυγει βραδυ, για δεν υπαρχει;

Αυτο που καταλαμβαινω απο την φατσα που απεικονιζεται αριστερα στην φωτογραφια, ειναι πως ανηκει στη πρωτη κατηγορια. Στην κατηγορια του σκοταδισμου, στην κατηγορια "τιμες αποθηκης" οταν προκειται για ξεπουλημα της πατριδος και του Εθνους.

Η περηφανη παραταξη της δεξιας δεν πρεπει να εγκλωβιζεται σε κομμα που αποδεδειγμενα πλεον ειναι προδοτικο. Μπορει να κουβαλα πατριωτικη ιστορια, αλλα ΔΕΝ ειναι πλεον πατριωτικο! Στεφανια στον Ατατουρκ και ποδοπατημα της σημαιας; Που πας ρε; Ειναι και σενα αδερφια σου οι τουρκοι, οπως προδοτικα λεν οι εν Κυπρο κομμουνισται;

Αυτο πρεπει να αντιληφθει ο καθε Ελλην, και να εχει το θαρρος να μην δωσει την ψηφο του στην παραταξη που καπηλευεται την ιδεολογια του πατριωτη. Δεν ειναι καιρος για κομματικη υπακοη, δεν ειναι καιρος για κομματοπροβατα, ειναι καιρος να ακουσουμε τις αναγκες του Εθνους, και να ψηφιζουμε μονον οσουν ενδοψυχα αγαπανε το Εθνος και την Πατριδα. Αυτους που δεν φοβουνται και δεν δισταζουν να δηλωσουν "Ναι! το Εθνος πανω απο ολα!

Τα ιδια και χειροτερα με την Νεα Δημοκρατια πρατει και το ΔΗΣΥ στην Κυπρο. Ο καθε προδοτης, αυτο-βαπτισμενος "φιλελευθερος" εχει εισβαλει στον ΔΗΣΥ οπως και στην Νεα Δημοκρατια, και αυτοι πλαθουν την στρατηγικη των κομματων αυτων. Αυτοι, οι "φιλελευθεροι" διοικουν εσωτερικα τα μεγαλα κομματα της δεξιας. Αυτοι οι προδοτες, που στοχος τους ειναι μονο οι ψηφοι, η καρεκλα, το βολεμα, και το χρημα, το προσωπικο οφελος αδιαφοροντας εαν καταπατησουν και εαν καταληστεψουν το Εθνος.

Γιαυτους, η προδοσια του Εθνους αποτελει ενα μικρο κοστος μονο, εαν ειναι να πλουτισουν. Εαν ειναι να ανεβουν ψηλα στις καρεκλες, και να βγαλουν την φατσα τους φωτογραφια ειναι προθυμοι να πατισουν απανω στην σημαια μας. Τετοιοι ειναι.

Για να πλουτισουν ομως μερικοι, καταστρεφεται η Ελλας και η Κυπρος, χρεωκοπει ο λαος, και τα λεφτα αυτα πανε στις τσεπες του καθε προδοτη. Εσενα που νομιζεις πως δεν σε αφορα, να ξερεις πως αυτοι οι προδοτες, οι ταχα "φιλελευθεροι" βασιζονται για τις προδοσιες τους στο γεγονος πως τον μεσο πατριωτη δεν τον αφορα, δεν ασχολειται.

Θελουν τον λαο κοιμισμενο, κομματο προβατο. Ξυπνα! αυτοι διαμορφωνουν την ζωη του τοπου, αρα και την ζωη σου. Η καθε αποφαση τους, ο καθε νομος, αφορα την ζωη σου. Ετσι ειναι η εμμεση Δημοκρατια. Δεν νομιζω ο καθε πατριωτης, ο καθε Εθνικιστης να θελει αντιπροσωπος του να ειναι ο καθε τυχοδιωκτης "φιλελευθερος" προδοτης.

Και ομως αυτου δινεις την ψηφο σου. Γιατι συμβιβαζεσαι; Ποσα πρεπει να σου κανουν για να σφιξεις την γροθια σου και να πεις, "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ". Οι πορειες διαμαρτυριας, οι φωνες στις πλατειες κανουν την δουλεια τους καλα, αλλα η ψηφος σου κανει καλυτερη δουλεια. Εαν θα φωναξεις, αυτοι σκεφτονται: "παλι φωναζει ο λαος", "ε και;" "Αφου εμας θα ψηφισουν παλι...."

Πρεπει ο Ελληνικος λαος σε Ελλαδα και Κυπρο, να ταρακουνησει συνθεμελα το πολιτικο κατεστημενο, αυτη την βρομια, την κοπρια που μαζευτηκε ξανα στους σταυλους του Αυγεια. Εαν ο πατριωτης λαος, (δεν περιμενω απο τους κομμουνιστες να δω ποτε οσο ζω κομματικη ανυπακοη), εαν οι πατριωτες ομως, δεν δωσουν την ψηφο τους στις οποιεσδηποτε επομενες εκλογες, στα μεγαλα κομματα, αλλα να τις δωσουν στα μικρα αγνα και πατριωτικα κομματα, θα γινει μεγαλη αναταραχη. Δεν θα μπορεσουν οι "φιλελευθεροι" να κρατησουν την ταμπελα της Νεας Δημοκρατιας (και του ΔΗΣΥ) στα ποσοστα που εχουν τωρα. Θα χαθει η βαση, θα πεσουν κεφαλια, θα υπαρξει κριση.

Ενα καινουργιο φαινομενο, ειναι αυτου που λενε διαφοροι, πως "ολοι ειναι πατριωτες" και "δεν μπορει καποιος να καπηλευεται το πατριωτισμο". Ψεματα ασφαλως, φυσικα δεν ειναι ολοι πατριωτες. Οπως μοναδα μετρησης του βαρους ειναι το κιλο, και μοναδα μετρησης αποστασης ειναι τα εκατοστα, ετσι και μοναδα μετρησης της αγαπης προς την πατριδα ειναι οι πραξεις, τα χαρακωματα, ο αγων. Ψηλα στην κλιμακα του πατριωτισμου θα ανεβει ο λεβεντης που εν καιρω πολεμου για να μην ειναι η σημαια πεσμενη στο εδαφος, με αυτοθυσια θα τρεξει να την αρπαξει απο χαμω και να την υψωσει ψηλα. Ο ηλιθιος στην φωτογραφια, οχι εν καιρω πολεμου, αλλα οταν ολα ηταν ομορφα και ωραια, τα πουλακια κελαηδουσαν, ο ηλιος ητανε ζεστος, ειχαν πιει και κατι τις, χασκογελασαν και αλληλοπειραχτηκαν σε ενα συνεδριο, και πηγε και πατησε την γαλανολευκη. Απο αυτον τωρα περιμενεις πατριωτη, με αυτοθυσια να βγει απο το χαρακωμα οταν οι σφαιρες πεφτουν βροχη για να παρει την σημαια να μην ειναι στο εδαφος; Ειναι και αυτος τωρα πατριωτης; Οχι φυσικα. Δεν ειναι.

Το Εθνος ειναι σκλαβωμενο, εσωτερικα. Δεσμιο του ανθελλινικου μενους, της πλουτοκρατιας, της προδοσιας που διακατεχει τα μεγαλα κομματα. Φτανει πια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: