Ξεμασκαρεύτηκε ο μύθος του ΑΚΕΛ

Ε Κ Ε Ι Ν Ο ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ξεμασκαρεύτηκε, για να χρησιμοποιήσουμε και το αγαπημένο ρήμα του νυν γενικού γραμματέως της κεντρικής επιτροπής του 84χρονου ΚΚΚ-ΑΚΕΛ, είναι οι αρχέγονες, οι προπατορικές και μόνιμες ψευδαισθήσεις, ο «κάλλος στον εγκέφαλο», του ίδιου του ΑΚΕΛ. Και όλων όσους παρέσυρε η δική του επί δεκαετίες προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου: Ξεμασκαρεύτηκε πολιτικά, ρεζιλεύτηκε έμπρακτα και κατεδαφίστηκε η χίμαιρα της «επαναπροσέγγισης». Οι μύθοι, οι αυταπάτες, οι άγνοιες, οι ευσεβείς πόθοι και οι πολιτικοί «ιεχωβιτισμοί», για τις δήθεν «προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις των Τουρκοκυπρίων». Ξέφτυσε πολιτικά και γελοιοποιήθηκε κοινωνικά το ρυθμικά εκφωνούμενο πολιτικό παραμύθι, ότι «οι Τούρκοι της Κύπρου / δεν είν’ εχθροί μας / οι Τούρκοι της Κύπρου / είν’ αδελφοί μας»! Τσεκούρι και φωτιά στους ανθέλληνες τουρκολάγνους.

Η Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η ΘΗΤΕΙΑ Ταλάτ, επί μία ολόκληρη επταετία (2003-2010) και τα πεπραγμένα, στην εξουσία του τουρκικού κατοχικού καθεστώτος, στην «ηγεσία της τ/κ κοινότητας», του εκλαμβανόμενου ως «αριστερού», «δημοκρατικού», «προοδευτικού», «συντρόφου», «φίλου» και «αδελφού» Μεχμέτ Αλί και των περιλάλητων επί 10ετίες «δημοκρατικών και προοδευτικών (δήθεν) δυνάμεων» των «αδελφών Τ/κ», όλα αυτά τα 36 χρόνια, απέδωσαν τόσα, όσα αρκούν (και περισσεύουν) για να καταλάβει κάθε παρασυρμένος, κάθε καλοπροαίρετος συναισθηματίας, κάθε απολίτικος «πολιτικός ιεχωβάς», αλλά και κάθε άφρων με… γινάτι του, ότι ο «ακρογωνιαίος λίθος», το «άλφα και το ωμέγα», ο κεντρικός πυρήνας και η κατευθυντήρια γραμμή της στρατηγικής και της τακτικής των νυν κυβερνώντων και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων, που επένδυαν στην «επαναπροσέγγιση» και στους «προοδευτικούς Τ/κ», αποτελούσε, εξ αρχής και μονίμως, ένα παραμύθι! Μια πολύχρονη πολιτική μπούρδα. Ο Ταλάτ και οι λοιποί εν εξουσία στα κατεχόμενα «αδελφοί» και «σύντροφοι», υπηρέτησαν 100%, αδιαλείπτως και απαρασάλευτα, την επεκτατική πολιτική του Αττίλα. Τη στρατηγική της Άγκυρας και μόνο της Άγκυρας. Τελεία!

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ε Ι Τ Ε τώρα, πόσα πεπραγμένα και συντελεστές ισχύος υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέρ του κυπριακού Ελληνισμού, υπέρ της απελευθερωτικής υπόθεσης, θα είχαν προστεθεί εάν, όλα αυτά τα χρόνια, όσους κόπους, μόχθους, ενέργειες, προσπάθειες, «πάλη και αγώνες» κατασπατάλησαν στις ψευδαισθήσεις της «επαναπροσέγγισης», τα διέθεταν λ.χ. στο Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου και στην ενίσχυση της ΕΦ, στη συμμαχία με τη Ρωσία και τη Γαλλία, στην ενεργοποίηση της Ομογένειας, στον επηρεασμό της Αθήνας, στη διεθνή διπλωματία ενάντια στην Τουρκία-κατακτητή, στην αξιοποίηση της ΕΕ εναντίον του Κατακτητή….
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: