ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ

Ζούμε εις την εποχή του άκρατου νεοφιλελευθερισμού,της ολοκληρωτικής και ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης του πλανητικού αυτοκρατορισμού,των σιωνιστών και της υπόδουλης ευρώπης.

Αι μετανάσται είναι οι κολασμένοι του κομμουνισμού,οι άθλιοι του καπιταλισμού και οι κυνηγημένοι διαφόρων αυτοκρατορικών κέντρων και αρχιμαγείρων του πλανητή τα οποία εξαπολύουν πολέμους εναντίων των χωρών τους δια να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη.

Τα ίδια αυτά κέντρα που κάνουν τας πολέμους,ελέγχουν την παγκόσμια λαθρομετανάστευση και χρηματοδοτούν την νεοταξική αρχικαπιταλιστική αριστερά που δύναται λεοντόκαρδα να υπερασπιστεί τα εμπορεύματα των επικυρίαρχων,τους μετανάστες.
Αι μετανάσται όπως είχε πει ο εβραίος εθνικιστής μαρξ είναι οι εισαγώμενοι δούλοι του καπιταλισμού,το μέσον δια την διαιώνιση της εργατικής σκλαβιάς,τα φτηνα εργατικά χέρια των πλουτοκρατών,σε πλήρη αντιδιαστολή θέσεων με τους νεοκομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μεταβληθεί σε θλιβερά υποχείρια του καπιταλισμού και φορείς της νέας τάξης,πρόκειται για το άλλωθι του συστήματος,τους μετατοπιστές του πρόβλήματος και δημαγωγούς που συσσωρεύουν την οργή του κόσμου σε μία αδιέξοδη επανάσταση που δρα εναντίων μας.

Οι μετανάστες χρησιμοποιούνται από το κεφάλαιο,για το κεφάλαιο,επιταχύνουν την υπερσυγκέντρωση του κεφαλαίου,αλλοιώνουν την φυλετική και συνεπώς εθνολογική κ πολιτισμική σύσταση του πλυθησμού,συντελώντας σε έναν νεο υποπολιτισμό, ανομοιογενή,ευάλλωτο και μη συνεκτικό, ανίκανο να προβάλλει αντίσταση στον αυτοκρατορισμό των πλουτοκρατών και του κύριου φορέα τους που είναι ο άξονας Η.Π.Α. -ΒΡΕΤΑΝΙΑ -ΙΣΡΑΗΛ.

Όλα μας οδηγούν σε μια μεταμοντέρνα αποικιοκρατικού χαρακτήρα νέα τάξη πραγμάτων η οποία είναι προ των πυλών και έρχεται με χειρότερους όρους για τον απλό (κοσμο)πολίτη.

Στο πλευρό αυτής της νέας εποχής είναι ταγμένη η καθεστωτική και μη αριστερά,η νεοοικολογία η ψεύτο-δεξιά και η μόνη απάντησις μπορεί να είναι ο εθνικός σοσιαλισμός ή και τα δύο ή τίποτα.

Παρόλο που τα φασιστικά καθεστώτα έχουν εξαφανιστεί από την ευρώπη εδώ και 65 χρόνια,κάθε χρόνο ορμώμενοι από τις πιο βαθιές πλουτοκρατικές εστίες των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. ρέουν πακτωλοί χρημάτων για αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές εκστρατείες και στις διάφορες Μ.Κ.Ο. που έχουν ανάλογη δράση.Στην ουσία πρόκειται για ομάδες που επιδοτούνται όχι για να πολεμήσουν το τεχνητό σκιάχτρο του φασισμού,αλλά τα ίδια τα έθνη κράτη.Αυτές οι οργανώσεις και άλλες επιδοτούμενες αριστερές εστίες συγκροτούν μέχρι και ομάδες κρούσης για να επιβάλλουν την πολιτική ορθότητα της νέας εποχής,την πολιπολιτισμική κοινωνία και την υποδούλωση των εθνών.

(Αντι)φασίστες,(αντι)ρατσιστές και το αυτοαποκαλούμενο αναρχικό κίνημα συγκροτούν το μισθοφορικό στρατό της νέας τάξης.Πρόκειται για παρακρατικούς μηχανισμούς και επαγγελμάτίες με ιδίον όφελος(οικονομικό,πολιτικό ακόμα κ σεξουαλικό)πλήν της πιο πλατυάς μάζας,η οποία είναι θύμα χειραγώγισης και αποτελεί απλά τους "χρήσιμους ηλίθιους" της καπιταληστρικής παγκοσμιοποίησης. Αυτή λοιπόν είναι η πέμπτη φάλλαγγα του αμερικανικού αυτοκρατορισμού και ο συνδετικός τους κρίκος η αμερικανοκινούμενη τρομοκρατία και οι διάφορες υποκινούμενες ψευτοεξεγέρσεις σαν τα δεκεμβριανά. Πέραν από ζημιές εκατομμ ευρώ που πληρώνει ό έλληνας φορολογούμενος τέτοιες ενέργειες αποτελούν το άλλωθι αυτων των κέντρων να εντείνουν την κατοχή τους εις βάρος μας με εξαναγκασμούς στην εξωτερική πολιτική,εξαναγκασμούς αγοράς πανάκριβων τεχνολογικών μέσων δημόσιας ασφάλειας μέχρι να μας υποδουλώσουν στις πολυεθνικές τους.

Είναι γνωστό ότι η παγκοσμιοποίηση βάλλει εναντίων κάθε συνεκτικού κοινωνικού ιστού που μπορεί να αποτελέσει πόλο αντίστασης.Τέτοιοι ιστοί είναι οι θεσμοί του έθνους - κράτους όπως η αστυνομία,η εκκλησία και ο στρατός τους οποίους θέλουν να καταστήσουν αποκομμένους από κάθε τι εθνικό δίχως πολιτισμικούς δεσμούς με την κοινωνία.Ίδη υπάρχει πασοκικο σχέδιο να γεμίσουν τη δήθεν ανίκανη αστυνομία με γενίτσαρους μετανάστες,για το χωρισμό εκκλησίας -κράτους και τη μισθοφοροποίηση του στρατού.Και ποιος ξέρει στο μέλλον ίσως να ανατεθεί η ασφάλεια της χώρας σε κάποια πολυεθνική εταιρεία σεκιούριτι. Προς αυτήν την κατεύθυνση απαξίωσης, δαιμονοποίησης,υποβάθμισης και τελικά πώλησης των θεσμών χρησιμοποιούν,από τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.αποχαύνωσης και δημοσιοκαφρικές συμμορίες συστημικών προοδευτικάριων όπως του λάκη κ του μάκη,μέχρι τους παρακρατικούς αναρχικούς.

Έχει φτάσει ο καιρός να αντιδράσωμεν.Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι αντίστασις στην παγκοσμιοποιηση των λαών και του κεφαλαίου.Στηρίξτε τους θεσμούς τους κράτους.Η ελληνική αστυνομία δεν χρειάζεται τριτοκοσμικούς μετανάστες,οι σχέσεις κράτους -εκκλησίας δεν είναι θεοκρατία και ο στρατός μας δεν μπορεί να είναι επαγγελματικός.

Κρατήστε την Ελληνική σημαία ψηλά!!

ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ,ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: