Της Αριστεράς και της Προόδου -Κύπρος


Αντίθετα με τα πόδια και τις μασχάλες μας, το αυτί μας δεν ιδρώνει με τίποτα. Ο Θεός να κατέβει ο ίδιος στην Λήδρας και να κάνει αντικατοχική, εμείς θα κοιτάμε τις τουρίστριες και τις αποδόσεις των επενδύσεων μας στο ΧΑΑ (τώρα που υπάρχει και κοινή πλατφόρμα…) απολαμβάνοντας το αμερικάνικο hamburger πασαλιμμένοι.

Στόχος μας και μοναδική μας σκέψη θα είναι η αγορά εκείνου του διθέσεου πολυτελεστάτου καπριολέ ( έχουνε πέσει οι τιμές τώρα με την κρίση). καθώς με σπρέυ στο χέρι θα γράφουμε στον τοίχο «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» και «πατρίδα μας η γή». Για γελόκλαμα.

Με όσα περισσότερα χρήματα θα αγοράζουμε μαζονέτες της … «αριστεράς και της προόδου» γιατί ο προοδευτικός που δεν έχει περισσότερα χρήματα από τον άλλο, δεν είναι προοδευτικός! Ποιός είναι αυτός με τη Mercedes ρέ; Ο Χριστόφιας; «Απ΄το καθένα με τις ικανότητες του στον καθένα με τις ανάγκες του». Καλά τα έλεγε ο Μαρξ. «Ο προλετάριος εργάτης δεν έχει πατρίδα» … γιαυτό κάψτε σημαίες! Κάτω τα έθνη. Αλλά ο προλετάριος εργάτης, ιδεολόγος της Κυπριακής αριστεράς (και προόδου) έχει ανάγκες! (Εισαγώμενα αυτά από τη Ελλάδα, ξέρω).

Έχει ανάγκη το διθέσιο καπριολέ που αναφέραμε πιο πάνω όπως και το τελευταίο μοντέλο κινητού. Γιατί με αυτό αγαπητοί, είναι πιο αποτελεσματική η επικοινωνία με τους «συντρόφους» που κρατάνε τσίλιες όταν γράφει στους τοίχους: «Είστε φασίστες κεφαλαιοκράτες κλεπταποδόχοι εθνικιστές». Ενώ το κεφάλαιο του αριστερού είναι της προόδου. Και δεν είναι κακό.

Τι κιάν οι τούρκοι συντρόφοι και αδέρφια (βλέπε Ταλάτ) θέλουν 15 κράτη στο νησί; Ποιοι είμαστε εμείς να τους το αρνηθούμε; Ρατσιστές είμαστε; Αυτό θέλουν τα αδέρφια μας αυτό να τους δώσουμε. Έτσι θα έκανε κάθε προοδευτικός.

Είναι υπερήφανοι που είναι τούρκοι, γράφουν στο πενταδάκτυλο. Κατανοητό, μάλλον επειδή αυτοί πρώτοι εγκαθίδρυσαν την δημοκρατία, και έκαναν kick start τις επιστήμες. Όχι γιατί τώρα κρατάνε τις περιουσίες άλλων. Οοοοχι! Όχι γιατί έχουν σοβαρό στρατό. Όπως αυτοί, τα αδέρφια μας, οι προοδευτικοί αριστεροί (βλεπε ξανά Ταλάτ και όλο του το επιτελείο) καίνε σημαίες τουρκικές και έχουν καταλήσει το έθνος, έτσι και εμείς.

Ας κάψουμε λοιπόν όλες τις ελληνικές σημαίες, γιατί σημαία σημαίνει φασισμός αγαπητοί. (Αυτά δεν σας τα είπαν ε;) Να το εμπεδώσουνε αυτό τα παιδάκια. Για να έρθει η πρόοδος (αριστεράς) πρέπει να καούν σημαίες φίλοι μου. Αλλά όχι όλες! Όοοοχι! μόνο οι σημαίες του ελληνισμού.
Γιατί ο πολυεθνισμός και ο πολύ-πολιτισμός θα σώσει τον Ελληνισμό.

Κάτω τα έθνοι, σκοτώστε τους Έλληνες γιατί τώρα ο κάθε ξένος θα χύσει αίμα αμα χρειαστεί για να εξασφαλιστεί ο αγών της αριστεράς, της δικαιοσύνης. Έτσι ακριβώς όπως έκανε ο δικτάτωρ Στάλιν… Μα τι γράφω. Ο Στάλιν δεν ήταν δικτάτωρ. Επειδή δικτάτορας σημαίνει αυτός που θα κατασφάξει τους αντιφονούντες. Ενώ ο Στάλιν σκόρπισε λευτεριά! Και ισότητα (της αριστεράς και της προόδου). «Άσε με να σε ελευθερώσω η θα σε πυροβολήσω», κάπως έτσι.

Λοιπόν άστε κάτω τα hamburger, και τα τα διθέσεα που έχετε ανάγκη προοδευτικοί μου. Παρατήστε τις δουλείες σας και βγείτε στους δρόμους εναντίων στο κεφάλαιο!!! Κάτω το κράτος! Αλλά όχι το δικό σας κεφάλαιο. Όχι! Το κεφάλαιο των άλλων. Αυτών που είναι βιομήχανοι, έμποροι, αυτών που αμείβονται χοντρά δηλαδή. Το κεφάλαιο του κράτους! Προσέξτε τώρα, όχι των αριστερών, ιδεολόγων αγνών συντρόφων σας που τα παίρνουν χοντρά τώρα και αράζουν κυβερνώντες. Όχι! Των άλλων.

Ζήτω η αριστερά και η πρόοδος της τσέπης σας συμφεροντολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: