Σταγόνα ύδατος κοιλώνει πέτρα. Βυθίζεσθε αεναώς είς το Φώς!


Ας με συγχωρέσει ο αξιότιμος Κ. Πλέυρης, για το ηλεκτρονικό δανεισμό του έξοχου βιβλίου του και την προσαρμογή του στα δεδομένα της Κύπρου σε αυτό το blog. ΄Ενα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ράφι. Δείτε ένα μικρό βίντεο παρουσίαση του βιβλίου εδώ.

Επανειλημμένως τονίζεται από διαφόρους, ότι ο λαός πρέπει να ενθυμήται την ιστορίαν του. Ορθόν. Όποιος ενθυμείται το παρελθόν, διδάσκεται δια το παρόν και το μέλλον. Ορθόν. Λέγουν ακόμη, ότι οι λαοί που λησμονούν είναι καταδικασμένοι να υποπέσουν εις λάθη. Ορθόν.

Ύπό το πνεύμα των ανωτέρω απόψεων επιθυμώ με την έκδοσιν της παρούσης εργασίας να συνεισφέρω στην λαϊκήν μνήμην, πράγμα δια το οποίον ασφαλώς ουδείς θα έχη αντίρρησιν. Υποθέτω.

Μέχρι τώρα εσημειώθη το φαινόμενο να κατηγορήται η Δεξιά παράταξις και κατά κόρον επανελήφθη το υστερικόν σύνθημα: «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

Το σύνθημα αυτό το φωνάζουν κυρίως εκείνοι, οι όποιοι ευθύνονται με αποτρόπαια εγκλήματα, τα οποία διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού και με κραυγαλέας εθνοπροδοσίας. Ταυτοχρόνως, ουδείς δεξιός πολιτικός η μη διαμαρτύρεται. Οι δεξιοί ανέχονται να υβρίζωνται και να κατηγορούνται από αποδεδειγμένους ενόχους εγκλημάτων και προδοσιών. Διατί; Διότι είτε φοβούνται, είτε υπέστησαν πλύσιν εγκεφάλου και ενώ έπρεπε να ήσαν κατήγοροι μετεβλήθησαν ψυχολογικώς εις κατηγορουμένους. Αυτό επιβάλλεται να σταματήση. Η ιστορική αλήθεια πρέπει να αποκατασταθή.

Κάποτε κάποιος οφείλει να τολμήση και κατά πρόσωπον να διακήρυξη την αλήθειαν. Ο Ελληνικός Ανθελληνισμός που διακαώς διώκει η αριστερά πρέπει να σταματήσει. Ήλθεν επί τέλους η ώρα να μάθη η Ελληνική Νεολαία την άλήθειαν. Τέλος στην παραπληροφόρησιν. Τέλος στον αποπροσανατολισμόν. Η ώρα της αληθείας εσήμανε.
Εύχομαι να παύση ο λαός να ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά.

Αισθάνομαι την ανάγκην να κατακρίνω τους ψευτοδεξιούς πολιτικούς, οι οποίοι δεν ετόλμησαν μέχρι τώρα να κάνουν παρεμφερείς εκδόσεις. Μονάχα ψήφους της δεξιάς γνωρίζουν να υφαρπάζουν. Εντροπή τους.

Πολλοί γνωρίζουν και δηλώνουν: «τον πατέρα μου τον πρόδωσαν οι κομμουνισταί..». «Και τι κάνεις;» «Τι να κάνω;». Έγινε επομένως τόσο βαθεία πλύσις εγκεφάλου, ώστε οι στενοί συγγενείς των θυμάτων αποφεύγουν ακόμη και να ομιλήσουν δια τους ιδικούς των, οι οποίοι προδόθηκαν και συνεπώς έπεσαν μαχόμενοι όχι από σφαίρα έξωθεν αλλά από εντός.

Συμβαίνει μάλιστα και το απίθανον, οι κομμουνισται να διαμαρτύρωνται, όταν τελήται μνημόσυνον, δια τα θύματα των. Τί άλλο μένει να ανεχθώμεν; Πράγματι είναι προκλητική αυθάδεια της αριστεράς, η οποία αποκαλεί τα μνημόσυνα των σφαγιασθέντων Ηρώων της ΕΟΚΑ εώς «εορτές φασισμού» ενώ το αληθές είναι, ότι ούτε περί εορτών πρόκειται, ούτε περί φασισμού. Τα παιδιά, οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων έχουν θρησκευτικόν καθήκον και οπωσδήποτε δικαίωμα να τιμήσουν την ιεράν μνήμην των νεκρών των. Τελούν λοιπόν μνημόσυνον στον χώρον της θυσίας και οι αριστεροί κραυγάζουν περί «φασισμό». Τα ίδια θα γράψει η χαραυγή, τα ίδια θα υπονοήσουν και πολιτικοί. Αίσχος.

Οι Δεξιοί τελικώς προσέρχονται με δισταγμό, όσοι προσέλθουν. Ολίγοι είναι οι γενναίοι, οι οποίοι αντικρούουν την αριστεράν προπαγάνδαν. Η Αριστερά επιδιώκει να λησμονήση ο λαός την αλήθειαν. Εις τα γεγονότα αντιτάσσει την προπαγάνδα, με συνέπειαν οι ίδιοι οι παθόντες οι Δεξιοί, να αισθάνονται ένοχοι (!) που ήσαν θύματα, που τόλμησαν να ονειρευτούν την Κύπρο μη υπόδουλη στους Τούρκους και στους Άγγλους.

Αυτά πρέπει να τελειώσουν και θα τελειώσουν, όπως πάντοτε τελειώνουν όλα τα ψεύδη. "Εως τότε υπομονή. Όχι όμως περαιτέρω ανοχή. Οι αριστεροί πρέπει να καταγγελθούν, δια τα εγκλήματα και τας προδοσίας. Το σύνθημα των «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» καταρρέει προ της πραγματικότητος. Αι συκοφαντίαι εις βάρος της Δεξιάς θα διαλυθούν. Η αλήθεια θα λάμψη. Η αλήθεια θα νικήση το ψεύδος.

Είναι μια αλήθεια που πρέπει να την δεχθούν όλοι. Δηλαδή, ότι αι πολιτικαί ιδεολογίαι δεν έχουν μόνον καλά ή μόνον κακά. Οι φανατικοί κατά τρόπον παράλογον υποστηρίζουν πώς όλα όσα πιστεύουν είναι ορθά και όλα όσα πιστεύουν οι αντίπαλοι των είναι λάθος.

Τούτο εφαρμόζουν οι αριστεροί, οι οποίοι διακηρύσσουν, ότι όλα τα κακά προέρχονται από τους Δεξιούς. Η Δεξιά παράταξις είναι η άρνησις, η οπισθοδρόμησις, η αντίδρασις, ενώ η Αριστερά είναι η πρόοδος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ελευθερία κ.τ.λ.
Επί πλέον οι αριστεροί «κατηγορούν» τους Δεξιούς ως φασίστας. Ενώ αυτοί είναι οι δημοκράται. Μέχρι που και οι Ακελικοί, οι τυφλοί οπαδοί της τυραννικής τέως Σοβιετικής Ενώσεως, αποκαλούν τους Δεξιούς φασίστας. Πραγματικώς αποτελεί γελοιότητα, οι σταλινικοί να αυτοαποκαλούνται δημοκρατικοί και να χαρακτηρίζουν τους Δεξιούς ως φασίστας.

Το πολιτικόν πάθος εσκότισε τον νουν. Ο αριστερομαρξισμός και αι παραφυάδες του να χαρακτηρίζουν τους Ελληνόψυχους φασίστες. Οι αριστεροί δηλώνουν «ότι δεν συνομιλούν με φασίστες». Μολαταύτα οι κύριοι αυτοί υποστηρίζουν τον Λένιν, τον Κάστρο, τους αναρχικούς και άλλους τέτοιους, οι οποίοι ως γνωστόν κατέσφαξαν τους διαφωνούντος μαζί των.

Όταν πρόκειται περί δικτατόρων του μαρξισμού, αναστέλλεται η δημοκρατική ευαισθησία των αριστερών.
Κάποιος κάποτε πρέπει να τους πληροφόρηση ότι η φράσις «να μη μιλήση» σημαίνει άρνησι της δημοκρατίας. Η δημοκρατία, λέγουν, πιστεύει στον διάλογο και στην ελευθερία εκφράσεως της γνώμης. Επομένως, η απαγόρευσις να ομιλήση ο οποιοσδήποτε είναι αντιδημοκρατική πράξις.

Δυστυχώς, η προπαγάνδα κατώρθωσε να δυσφήμηση την Δεξιάν. Ωστόσον, η ιδία η προπαγάνδα από την φύσιν της έχει ένα ελάττωμα: δεν διαρκεί δια πάντα. Η αριστερά προπαγάνδα φαίνεται παντοδύναμος, διότι οι Δεξιοί συν τοις άλλοις αδιαφορούν.
Όσοι αγαπούν την πατρίδα οφείλουν να αντικρούουν την προπαγάνδα των αριστερών.
Μερικοί πρακτικοί τρόποι είναι οι ακόλουθοι:
  1. Να ψηφίζουν υποψηφίους βουλευτάς μόνον εκείνους, οι όποιοι δημοσίως δηλούν ότι είναι εθνικισταί.
  2. Να διαμαρτύρωνται με τηλεφωνήματα ή επιστολάς, εναντίον του οιουδήποτε συκοφαντεί την Δεξιάν.
  3. Να λέγουν παντού με παρρησίαν, ότι είναι Δεξιοί και ταυτοχρόνως να μάχωνται τους αριστερούς.
  4. Να μη λησμονούν τα εγκλήματα και τας προδοσίας των Αριστερών και πάντοτε να τα υπενθυμίζουν εις τρίτους.
  5. Να αντιμετωπίζουν την αριστεράν προπαγάνδαν, όπου την συναντήσουν και να μην αδιαφορούν.
  6. Να μην υποστηρίζουν εκδηλώσεις της Αριστεράς.

Η συνεχής αντιδεξιά και ουσιαστικώς αντιπατριωτική προπαγάνδα επέτυχε ώστε ο πολύς κόσμος να λησμονή τα εγκλήματα και τας προδοσίας των αριστεροκομμουνιστών. Ο Μάρξ στο κομμουνιστικό μανιφέστο ήτο σαφέστατος. «Οι εργάτες, έγραψε, δεν έχουν πατρίδα». Είναι ιδιεολογικά αντιφατικό κάποιος να δηλώνει κομμουνιστής και πατριώτης. Ας αποφασίσουν οι ηγέτες των αριστερών στην Κύπρο, είναι Έλληνες της Κύπρου ή κομμουνιστές; Και τα δύο δέν γίνεται. Είναι ιδεολογικά αντιφατικές έννοιες. Εκτός εάν δεν είναι ιδεολόγοι κομμουνιστές αλλά καιροσκόποι. Να το πούν. Δεν είμαστε ιδεολόγοι κομμουνιστές. Καιροσκόποι είμαστε.

Είναι οι κομμουνιστές ιδεολόγοι;
Δείτε αυτές τις μικρές παρουσιάσεις για τα ηγετικά στελέχη του κομμουνισμού εν Ελλάδι. Θα καταλάβεται τι πάει να πεί προδοσία και βρωμιά.

Εν τω μεταξύ παρουσιάζονται κάποιοι άσχετοι τύποι, οι όποιοι αναμασούν την αριστεράν συνθηματολογίαν και επαναλαμβάνουν γράφοντες ή ομιλούντες ότι «ο λαός δέν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Απλώς μας εκνευρίζουν.

Οι αριστεροί ομιλούν επίσης δια την «Χούντα», τα επτά χρόνια σκλαβιάς που πλάκωσε την Ελλάδα κ.τ.λ. Το αληθές είναι ότι η Χούντα, κατά την περίοδον 1967-1974 ουδένα έσφαξε, ούτε την Ελλάδα επρόδωσε, ούτε Δεκέμβριον 1944 έκανε, ούτε επί τριετίαν αιματοκύλισε το Έθνος, ούτε παιδομάζωμα 28.000 Ελληνοπαίδων οργάνωσε, ούτε την ανεξαρτησίαν της Μακεδονίας εζήτησε, ούτε την Μικρασιατική Εκστρατεία επρόδωσε. όυτε την Κύπρο πρόδωσε όπως έκανε το ΑΚΕΛ.

Εξ άλλου δεν ήσαν οι αριστεροί, αλλά η Χούντα που έδιωξε τον βασιλέα.

Ένα σημείον που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως είναι, ότι η Αριστερά, πέραν του ΚΚ, οργανούται, χρηματοδοτείται και κατευθύνεται από Δυτικάς Δυνάμεις και από τον διεθνή σιωνισμό.

Το διατί και το πώς είναι άλλη ιστορία, (διαβάστε το βιβλίο) πάντως το γεγονός παραμένει, ότι Δυτικαί Δυνάμεις και εβραίοι ανέκαθεν δημιουργούν και χρηματοδοτούν αριστερά κόμματα, επικεφαλής των οποίων τοποθετούν τάχα αριστερούς, που στην πραγματικότητα πρόκειται περί καιροσκόπων, πρακτόρων, συμφεροντολόγων και άλλων παρασίτων, που δια μίαν πανεπιστημιακήν έδραν η δι' έν πολιτικόν αξίωμα και φυσικά έναντι μισθού, ηγούνται ή απλώς μετέχουν εις ελεγχομένας αριστεράς κινήσεις, όπου μαζεύονται ανιδιοτελείς, άλλ' αφελείς ιδεολόγοι.


Αποτέλεσμα της υπό Δυτικών Δυνάμεων και εβραίων αναπτύξεως κινημάτων της αριστεράς ανά τον κόσμον είναι και η διεθνοποίησις του αριστερού κινήματος. Αυτά, ο εγκέφαλος τα οργανώνει και τα εντάσσει εις διεθνή κίνησιν αριστερισμού, που κατευθύνεται από εβραίους.

Τα αριστερά κινήματα παγκοσμίως υπάγονται εις κοινόν εργοδότην. Έτσι εξηγείται η άμεσος συμπαράστασις προς κάθε αριστερόν ανά την υφήλιον. Κάποιος αριστερός ποιητής του Περού θα παρέμενε άγνωστος στην Ελλάδα. Φροντίζουν όμως οι αριστεροί να εκδίδουν έδώ τα ποιήματα του, να οργανώνουν διαλέξεις δι' εκείνον, να δημοσιεύουν συνεντεύξεις του και το χειρότερο, να τον περνούν στά σχολικά βιβλία, απ' όπου αφαιρούν τους Εθνικούς μας ποιητάς. Προσέξατε τας αριστεράς εκδόσεις και θα αντιληφθήτε, ότι αιφνιδίως προβάλλεται διεθνώς εις ωρισμένος αριστερός συγγραφεύς. Διατί; Διότι εδόθη τέτοια εντολή και οι αριστεροί των διαφόρων κρατών την εκτελούν. Δόξα τω Θεώ, το ταμείον των έχει άφθονα χρήματα και θα κερδηθούν περισσότερα.

Κόμματα που παγιδεύουν τους Δεξιούς ψηφοφόρους

Παρεμφερή οργάνωσιν οι Δεξιοί δεν έχουν. Διεθνής της Δεξιάς δεν λειτουργεί. Ούτε αι Δυτικαί Δυνάμεις δύνανται να οργανώσουν Δεξιά κόμματα, που να τα ελέγχουν, διότι οι Δεξιοί είναι πατριώται. Και τα συμφέροντα κάθε πατρίδας διαφέρουν. Δι' αυτόν τον λόγον αι Δυτικαί Δυνάμεις και οι εβραίοι υποστηρίζουν κόμματα ψευδεπιγράφως Δεξιά. Κόμματα που παγιδεύουν τους Δεξιούς ψηφοφόρους. Τέτοιο κόμμα στην Ελλάδα είναι η «Νέα Δημοκρατία», η οποία ψηφίζεται από Δεξιούς και ουσιαστικώς πολεμεί την Δεξιάν. Τέτοιο κόμμα είναι σήμερα το «ΔΗΣΥ» στη Κύπρο με τον Αναστασιάδη και την παρέα του. Στις τελευταίες προεδρικές εκλογές σταμάτησε πατριώτες που αναφωνούσαν «η Κύπρος είναι Ελληνική» δια να τους πεί ότι «η Κύπρος είναι Ευρωπαική» και άρα «ανήκει στο λαό της» και όχι στους Έλληνες.

Σήμερα στο χονδρικό ξεπούλημα που δίνει ο κομμουνιστής πρόεδρος της Κύπρου βρίσκει σύμμαχο των λιανικώς πωλητή Αναστασιάδη. Είναι οφθαλμοφανές ότι η ύπαρξις αυτών των κομμάτων αρχικώς εμποδίζει την δημιουργίαν ενός γνησίου Δεξιού κόμματος. Ομως τελικώς την καθιστά αναγκαίαν.

Αι Δυτικαι Δυνάμεις και οι «φίλοι» τους εβραίοι γνωρίζουν καλώς, ότι η Δεξιά είναι μια πολιτική πραγματικότης. Οι οπαδοί της Δεξιάς δεν εξαφανίζονται. Οι Δεξιοί υπάρχουν. Δια να τους αντιμετωπίσουν, τους εγκλωβίζουν δεξιοτεχνικώς εις κάποιο κόμμα (παρ' ημίν στο «ΔΗΣΥ», ή και «Νέα Δημοκρατία») το οποίον διαθέτει οπαδούς της Δεξιάς και αρχηγούς αντιδεξιούς.

Τούτο θα το διαπιστώσετε με πολλούς τρόπους και προ παντός από το γεγονός, ότι η εκάστοτε ηγεσία τέτοιου κόμματος αρνείται κατηγορηματικώς να ειπή ότι είναι Δεξιά. Το «Δεξιός» έχει αποβληθεί από το λεξιλόγιόν της.

Ωρισμένα στελέχη ενός τέτοιου κόμματος διαπράττουν την ατιμίαν να ισχυρίζωνται στους Δεξιούς ψηφοφόρους: «Δεξιοί είμαστε και εμείς, αλλά να μη το λέμε για να πάρουμε ψήφους κι από άλλες ιδεολογίες».
Ψεύδονται.
Ανεντίμως επιδιώκουν τον αφανισμόν της Δεξιάς, δια του εγκλωβισμού της εντός ελεγχομένου κόμματος. Το «ακροδεξιός» πια είναι βαρύτατη κατηγορία, ύβρις, προσβολή.
Υπό αυτάς τας συνθήκας φαίνεται αδύνατος η πρόοδος οποιασδήποτε προσπάθειας οργανώσεως της Δεξιάς παρατάξεως. Οι ξένοι την πολεμούν διττώς. Αφ' ενός μεν διά της δυσφημήσεως, που της κάνει το διεθνοαριστερό κίνημα, αφ' ετέρου δε δια του εγκιβωτισμού της, εις κάποιο αστικόν κόμμα.

Κάποτε ασφαλώς εις μιαν στιγμήν κρίσεως, όλα θα αποκαλυφθούν. Οι ξενοκίνητοι και άτιμοι υπονομευταί της Δεξιάς δεν θα έχουν που να κρυφθούν. Η Δεξιά παράταξις των Ελλήνων πατριωτών αγκομαχεί δια μιαν θέσιν στον Ήλιον. θα την απόκτηση.

Το ΔΗΣΥ μόλις εγκαταλειφθή από τους Δεξιούς θα διαλυθή. Οι «φιλελεύθεροι» δεν πρόκειται να την διασώσουν. Θα διαλυθή. Διότι η μεγίστη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ανήκει στην Δεξιάν. Είναι άστεγοι Δεξιοί, που περιστασιακώς και προσωρινώς ψηφίζουν εκβιαστικώς το ΔΗΣΥ. Η ζωντανή Δεξιά, η μεγάλη παράταξις της Δεξιάς, κάποτε, συντόμως θα εύρη την πολιτικήν της έκφρασιν και θα εγκατάλειψη το κομματικό μωσαϊκόν του ΔΗΣΥ.

Κάτι πρέπει να γίνη. Όλα είναι συζητήσιμα, εκτός από ένα: να μη κάνωμεν κάτι.
Αντίπαλοι των Δεξιών δεν θα είναι οι μη Δεξιοί Έλληνες, αλλά μία αριστερά νοοτροπία, που μολύνει μέρος του Ελληνικού Λαού. Η νοοτροπία αύτη που βασίζεται στην παροχή, στην συναλλαγή, στην ξενοδουλεία, στην υποτίμησι παντός Ελληνικού, στην εξωτερική εξάρτησι, πρέπει να καταπολεμηθή.

Η Δεξιά νοοτροπία αποκαθιστά στην συνείδησι του Ελληνικού Λαού τα αιώνια στηρίγματα του Έθνους μας, όπως η ιδέα της Πατρίδος, η θρησκεία, η οικογένεια, η γλώσσα, η εθνική ελευθερία, η ιστορία, η φυλή, τα οποία συστηματικώς υπονομεύει και δολιοφθείρει η αριστερά νοοτροπία. Ερωτώ φίλους, "τι γνωρίζεται για το Διογένη τον Λαέρτιο, τον Φιλόσοφο Χαιρήμονα, τον ιστορικό Δαμόκριτο, τον Θαλή το Μιλήσιο, τον Περίανδρο τον Κορινθίο;". Απάντησης
- Τίποτα!!!
Ε τότε τί γνωρίζεται για το Μάρξ, τον Λένιν, τον Αβραάμ, τον Μωησή τον Ιακώβ; Απάντηση, Αρκετά!!! Αυτή είναι η δολιοφθορά της αριστεράς νοοτροπίας έναντι της ιστορίας του έθνους μας. Των μισελλήνων.

Η Εθνική ενότης αποτελεί αυτονόητον προτέρημα. Ο,τιδήποτε διασπά την εθνικήν ενότητα είναι αντιεθνικόν και ο,τιδήποτε την τονώνει είναι εθνωφελές.
Ειδικώς διά τους Έλληνας η ιστορία των απέδειξεν, ότι οσάκις ήσαν ηνωμένοι εμεγαλούργησαν και οσάκις ήσαν διχασμένοι ηττήθηααν. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Τραγικώτερον είναι το της Μικράς Ασίας, όπου εξ αίτιας του διχασμού άπωλέσαμεν την ευκαιρίαν αναβιώσεως της Αυτοκρατορίας μας.

Ο αριστερισμός υποκινείται να προκαλή εθνικήν διχόνοιαν, διότι συμφέρει στους ξένους. Δεν μας θέλουν ηνωμένους, ομοψυχούντας, διότι γνωρίζουν, ότι τότε θα απαιτήσωμεν όσα δικαιούμεθα εις εδάφη και πληθυσμούς. Οι ξένοι επιδιώκουν να μας αφαιρέσουν το εσωτερικόν μεγαλείον της αυτοκρατορικής νοοτροπίας και να μας μετατρέψουν εις βαλκανίους. Αυτό δεν θα το δεχθώμεν, διότι ισοδυναμεί με απάρνησιν της ιστορίας μας, του εθνικού εαυτού μας.

Πάντως ευρίσκονται πρόθυμοι ξενόδουλοι. Στην περίπτωσιν αυτήν οι αριστεροί ενέχονται. Αναφέρομαι στην ηγεσίαν της Αριστεράς και όχι στην μάζα των ιδεολόγων που την ακολουθεί.

Οι ηγέται λοιπόν της Αριστεράς είναι ως επί το πλείστον πράκτορες ξένων χωρών. Έμμισθοι. Καιροσκόποι. Ανθέλληνες. Με την αριστεράν «ιδεολογίαν» και τας πολιτικάς της θέσεις οι ξένοι αντιμάχονται τα αιώνια θεμέλια της Φυλής των Ελλήνων.

Ειρωνεύονται το πατροπαράδοτον έμβλημα του Ελληνισμού: «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», λοιδορούν την Ελληνικήν Σημαίαν, χλευάζουν τα υψηλά ιδεώδη τοΰ Γένους, προτείνουν αοριστίας (προοπτική, όραμα, μετεξέλιξη (!), εκσυγχρονισμός, ειρηνική επανάσταση, αλλαγή, πρόοδο, κοινωνική συναίνεση κ.τ.λ.) ως δήθεν ιδανικά και προκαλούν σύγχυσιν, χαοτισμόν. Διότι έτσι τους διέταξαν, διότι αποστολή των είναι να αποπροσανατολίσουν, να παραπληροφορήσουν και να παραπλανήσουν τον Ελληνικόν Λαόν. Επιδιώκουν την αποστολήν των, δια την οποίαν καλοπληρώνονται, με την δημοσιογραφίαν, την τηλεόρασιν, την τέχνην και με όλα τα μέσα της προπαγάνδας, που απεριορίστως διαθέτουν.

Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως (ΜΜΕ) προβάλλουν μόνον αριστερούς, μόνον αριστεράς απόψεις. Οι Δεξιοί αποκλείονται. Ακόμη και στην τέχνην διαπράττουν την κακοήθειαν να διαφημίζουν κατ' αποκλειστικότητα τα τερατουργήματα των ξενόφερτων τεχνοτροπιών. Παντού το προβάδισμα ανήκει στους αριστερούς, με συνέπεια να καλλιεργήται η εσφαλμένη αντίληψις, ότι οι αριστεροί κυριαρχούν, είναι η πλειοψηφία, επεβλήθησαν. Ψεύδος.

Αντιθέτως, το αληθές είναι ότι η Αριστερά δεν εκφράζει την εθνικήν κοινωνίαν, αλλά μιαν άσήμαντον εκφυλισμένην μειοψηφίαν, η όποια όμως λόγω χρημάτων και ξενικής βοηθείας επικρατεί στην δημοσιότητα.

Η δημοσιότης κατέστη η μεγαλύτερα δύναμις στην υπηρεσίαν της απάτης. Αι τηλεοράσεις που ανεβάζουν και κατεβάζουν, που διαμορφώνουν κοινήν γνώμην, που ασκούν ουσιαστικήν εξουσίαν επί του λαού κ.τ.λ. ελέγχονται από κάποιους. Από ποίους; Όχι βεβαίως από αυτούς που φαίνονται ως ιδιοκτήται, αλλά από αυτούς που κρύπτονται όπισθεν. Προφανώς πρόκειται περί ξένων κέντρων. Με ελαχίστας εξαιρέσεις αι τηλεοράσεις κατευθύνονται από την ξενοκίνητον εβραιοαριστεράν και εν μέρει από τους εμπόρους ναρκωτικών. Όποιος σοβαρώς μελετήση τα προγράμματα των τηλεοράσεων θα κατάληξη εις αυτό το αναμφισβήτητον συμπέρασμα.

Δυστυχώς είναι αληθές: αι τηλεοράσεις έχουν Ελληνικήν φωνήν, αλλά ξένην συνείδησιν όπως και ξένην ονομασίαν. Ελάχισται εξαιρέσεις δεν αλλάζουν την κατάστασιν, μάλλον την τονίζουν.

Οι οπαδοί της Δεξιάς και της Αριστεράς βλέπουν την αλήθειαν. Αλλά σιωπούν. Κρίμα. Λείπει το θάρρος της διαμαρτυρίας. Διατί; Μήπως διότι κάπου τους «εβόλεψαν»; Μήπως διότι φοβούνται; Μήπως διότι απηλπίσθησαν; Μήπως διότι περιμένουν από άλλους κάτι να γίνη; Μήπως διότι δεν τους αφήνει η καθημερινότης της ζωής, αι εργασίαι κ.τ.λ.; Μήπως διότι αδιαφορούν διά τα πολιτικά λόγω αηδίας κ.τ.λ...;

Πλήθος αιτίων οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: αι ηγεσίαι της δήθεν Δεξιάς και της Αριστεράς καπηλεύονται τους οπαδούς των. Κάποτε ελπίζω οι εξαπατωμένοι δεξιοί και αριστεροί να τιναχθούν επάνω και να φωνάξουν: «φθάνει πιά». Κάποτε θα έλθη η ώρα των πατριωτών ιδεολόγων, που όπου και αν ανήκουν, θα έχουν την Ελλάδα υπεράνω όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: